Battered Green Beans Nibbles

Easy
Antipasti

Ingredients

  • 150 g Orogel Battered Green Beans
  • to make wasabi yoghurt: 2 tablespoons natural yoghurt, 5 g wasabi, 1 tablespoon extra virgin olive oil
  • to make tomato dip: 60 g diced cherry tomatoes, 2 tablespoons extra virgin olive oil, 1 leaf of mint, 2 leaves of basil, 1 teaspoon red vinegar, salt and pepper
  • to make the aromatic mayonnaise: 2 tablespoons mayonnaise, 1 tablespoon grated Parmigiano, 1/4 teaspoon anchovy paste, 1 tablespoon lemon juice

Method

  1. Put the Battered Green Beans in an oven pan lined with baking paper, and cook them in a convection oven at 200 °C for 6 minutes. Add some salt after cooking.
  2. Prepare the three dips by mixing the ingredients needed for each one of them.
  3. Then put the dips in three different bowls and serve them with the crispy green beans.

Programma di Sviluppo Rurale dell'Emilia-Romagna

Orogel è beneficiaria di un contributo del FEASR per un progetto approvato a valere sul PSR Emilia-Romagna 2014-2020 – Tipo di operazione 16.2.01 ("Supporto per progetti pilota e per lo sviluppo di nuovi prodotti, pratiche, processi e tecnologie nel settore agricolo e agroindustriale") per un Piano di Innovazione dal titolo: "Varietà e tecniche colturali per specie orticole da mercato fresco e da surgelazione”, compreso nel Progetto di Filiera F21 (SETTORE ORTOFRUTTICOLO) dal titolo “PROGETTO PILOTA PER L’AMMODERNAMENTO E L’INNOVAZIONE DELLA FASE AGRICOLA DELLA FILIERA OROGEL: VERSO LE PRODUZIONI A RESIDUO ZERO” di cui è proponente e capofila la stessa Orogel. Per ulteriori informazioni, cliccare qui.

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