Sapori dell'Orto - Veggie Mix with veal meatballs and herbs

Easy
Secondi Piatti

Ingredients

  • 150 g Orogel Sapori dell'Orto - Veggie Mix
  • 80 g minced veal meat
  • 1 small egg
  • 1 tablespoon of grated Parmigiano
  • 1 slice of stale bread
  • breadcrumbs
  • half glass of milk
  • herbs to taste: thyme, parsley, marjoram, oregano, chives
  • salt and pepper
  • extra virgin olive oil

Method

  1. Dunk bread into milk.
  2. Put the minced meat in a mixing bowl and mix it with the egg, the Parmigiano and the bread after squeezing and crumbling it up. Add salt and pepper to taste. If the meatballs are too soft, add some breadcrumbs.
  3. Roll the mince mixture into about hazelnut-size meatballs.
  4. Add a pinch of salt to the vegetables, season generously with chopped herbs and drizzle with a little olive oil.
  5. Put the vegetables and the meatballs into the jar alternately. Put the lid on and microwave for 4 minutes at 750 Watts.

Programma di Sviluppo Rurale dell'Emilia-Romagna

Orogel è beneficiaria di un contributo del FEASR per un progetto approvato a valere sul PSR Emilia-Romagna 2014-2020 – Tipo di operazione 16.2.01 ("Supporto per progetti pilota e per lo sviluppo di nuovi prodotti, pratiche, processi e tecnologie nel settore agricolo e agroindustriale") per un Piano di Innovazione dal titolo: "Varietà e tecniche colturali per specie orticole da mercato fresco e da surgelazione”, compreso nel Progetto di Filiera F21 (SETTORE ORTOFRUTTICOLO) dal titolo “PROGETTO PILOTA PER L’AMMODERNAMENTO E L’INNOVAZIONE DELLA FASE AGRICOLA DELLA FILIERA OROGEL: VERSO LE PRODUZIONI A RESIDUO ZERO” di cui è proponente e capofila la stessa Orogel. Per ulteriori informazioni, cliccare qui.

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