Sea bass with green bread, light vegetable mix and aromatic herbs

Intermediate
Secondi Piatti

Ingredients

  • 2 Seabass, 500 g each
  • 600 g Orogel Light Vegetable Mix
  • 100 g red ripe tomatoes
  • 6 slices of sandwich bread
  • basil
  • parsley
  • sage
  • rosemary
  • garlic
  • extra virgin olive oil
  • 2 orange calendula flowers
  • salt
  • pepper

Method

  1. Clean, fillet, wash the sea bass and put it in the refrigerator. Remove the crust from sandwich bread, cut it into pieces and blend it with basil and parsley.
  2. Prepare a mixture with some sage, chopped garlic and rosemary, and oil in a casserole.Add the Light Vegetable Mix, diced red tomatoes, salt and pepper and heat for a few minutes.
  3. Season the fillets with oil salt and pepper, sprinkle with the previously prepared green bread and bake in an oven at 200°C for 5 minutes.
  4. Pour the hot accompaniment in the center of a plate then add the freshly baked fillets. Pour a drizzle of oil, a sprig of rosemary and a few marigold petals.

Programma di Sviluppo Rurale dell'Emilia-Romagna

Orogel è beneficiaria di un contributo del FEASR per un progetto approvato a valere sul PSR Emilia-Romagna 2014-2020 – Tipo di operazione 16.2.01 ("Supporto per progetti pilota e per lo sviluppo di nuovi prodotti, pratiche, processi e tecnologie nel settore agricolo e agroindustriale") per un Piano di Innovazione dal titolo: "Varietà e tecniche colturali per specie orticole da mercato fresco e da surgelazione”, compreso nel Progetto di Filiera F21 (SETTORE ORTOFRUTTICOLO) dal titolo “PROGETTO PILOTA PER L’AMMODERNAMENTO E L’INNOVAZIONE DELLA FASE AGRICOLA DELLA FILIERA OROGEL: VERSO LE PRODUZIONI A RESIDUO ZERO” di cui è proponente e capofila la stessa Orogel. Per ulteriori informazioni, cliccare qui.

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