Caramote prawns on a creamy white cauliflower soup

60 min
Easy
Secondi Piatti

Ingredients

  • 16 shrimps with heads
  • 1 tbs Orogel condirè for fish and poultry
  • 250 g Orogel cauliflower florets
  • salt
  • pepper
  • extra-virgin olive oil
  • 100 g fresh cream

Method

  1. Clean the shrimps, remove the carapace and the black string without detaching the head. Season with Orogel condirè for fish and poultry, a pinch of salt and pepper and a drizzle of EVO. Bake at 190°C for 3/4 minutes.
  2. Steam-cook the Orogel cauliflower florets and season with oil and salt. Puree it with a mixer, adjust for salt. If necessary add fresh cream to thicken the creamy soup.
  3. Pour the creamy white cauliflower soup on the dish, carefully place the shrimps and sprinkle with black pepper.

Programma di Sviluppo Rurale dell'Emilia-Romagna

Orogel è beneficiaria di un contributo del FEASR per un progetto approvato a valere sul PSR Emilia-Romagna 2014-2020 – Tipo di operazione 16.2.01 ("Supporto per progetti pilota e per lo sviluppo di nuovi prodotti, pratiche, processi e tecnologie nel settore agricolo e agroindustriale") per un Piano di Innovazione dal titolo: "Varietà e tecniche colturali per specie orticole da mercato fresco e da surgelazione”, compreso nel Progetto di Filiera F21 (SETTORE ORTOFRUTTICOLO) dal titolo “PROGETTO PILOTA PER L’AMMODERNAMENTO E L’INNOVAZIONE DELLA FASE AGRICOLA DELLA FILIERA OROGEL: VERSO LE PRODUZIONI A RESIDUO ZERO” di cui è proponente e capofila la stessa Orogel. Per ulteriori informazioni, cliccare qui.

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