Tender octopus with vegetables

Intermediate
Secondi Piatti

Ingredients

Method

  1. Take the octopus, cut off the tentacles and wash them well. Put them in a saucepan and brown them for a few minutes on each side. Add the water and oil, then put the lid on.
  2. Close the lid very accurately: if necessary, you can use some cling film to seal.
 Cook over a medium-low heat for about half an hour. Open the lid, turn the octopus, then close the lid again, and cook for half an hour.
  3. When the octopus is soft, turn off the burner and leave to cool without removing the lid. Pour the Crea Tu mix into a pan and add 100 ml of the octopus cooking water.
  4. Cook over a medium heat for 7 minutes. Cut the octopus into pieces and add the vegetables.

Programma di Sviluppo Rurale dell'Emilia-Romagna

Orogel è beneficiaria di un contributo del FEASR per un progetto approvato a valere sul PSR Emilia-Romagna 2014-2020 – Tipo di operazione 16.2.01 ("Supporto per progetti pilota e per lo sviluppo di nuovi prodotti, pratiche, processi e tecnologie nel settore agricolo e agroindustriale") per un Piano di Innovazione dal titolo: "Varietà e tecniche colturali per specie orticole da mercato fresco e da surgelazione”, compreso nel Progetto di Filiera F21 (SETTORE ORTOFRUTTICOLO) dal titolo “PROGETTO PILOTA PER L’AMMODERNAMENTO E L’INNOVAZIONE DELLA FASE AGRICOLA DELLA FILIERA OROGEL: VERSO LE PRODUZIONI A RESIDUO ZERO” di cui è proponente e capofila la stessa Orogel. Per ulteriori informazioni, cliccare qui.

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